223927, Мінская вобласць,
г. Капыль, пл. Леніна, 6
Рэжым працы
панядзелак-пятніца з 8.30 да 17.30,
абед з 13.00 да 14.00 (прыём зваротаў ад грамадзян і юрыдычных асоб - з 8.00)
субота-нядзеля - выхадны
Рэжым працы службы "адно акно":
панядзелак-аўторак з 8.00 да 17.00,
серада з 8.00. да 20.00
чацвер-пятніца з 8.00. да 17.00
абедзенны перапынак з 13.00 да 14.00
Субота з 9.00 да 13.00
Нядзеля-выхадны
Прыём грамадзян па пытаннях ажыццяўлення адміністрацыйных працэдур
Падтрымаць хлебаробаў нашага раёна і падзякаваць ім за нялёгкую працу ў гэтакi адказны перыяд прыехалі прафсаюзныя лідэры розных галін.
У рамках абласнога спаборніцтва сярод малочнатаварных ферм і комплексаў па выніках другога квартала бягучага года пераможцам стаў МТК «Цімкавічы» ААТ «Капыльскае».
Здаецца, толькі тыдзень таму экіпаж у складзе Сяргея Клочкі і Валерыя Душэўскага з УП “ПІК-Лясное” віншавалі з намалотам дзвюх тон збожжа.
19 жніўня з 15 да 16 гадзін у кабінеце №26 Капыльскага райвыканкама правядзе прыём грамадзян намеснік старшыні Мiнскага аблвыканкама Дзяніс Мікалаевіч КУРЛЕНКА.
18 жніўня з 10 да 12 гадзін прамую тэлефонную лінію правядзе Таццяна Георгіеўна Канаплянік, намеснік кіраўніка арганізацыі па ідэалагічнай працы Капыльскага вопытнага лясгаса.
18 жніўня з 10 да 12 гадзін прамую лінію правядзе дырэктар ДУ «Капыльскі тэрытарыяльны цэнтр сацыяльнага абслугоўвання насельніцтва» Святлана Станіславаўна Маліноўская.
Тры дні ў маляўнічым месцы Плешчаніцкага вадасховішча ў Лагойскім раёне праходзіў абласны маладзёжны фестываль «#TourFest-2021» для прадстаўнікоў сацыяльнай сферы, мэтай якога з'яўляецца папулярызацыя і прапаганда здаровага ладу жыцця сярод моладзі Мінскай вобласці.
9 жніўня адбылася «Вялікая размова з Прэзідэнтам» з журналістамі, прадстаўнікамі грамадскасці. Сваімі меркаваннямі дзеляцца жыхары Капыльшчыны.
Перыяд заканчэння летніх школьных канікул традыцыйна характарызуецца наяўнасцю шэрагу пагроз забеспячэнню бяспекі непаўналетніх на дарозе.
Прадукцыя Капыльскага філіяла ААТ «Слуцкі сыраробны камбінат» у чарговы раз прадэманстравала высокі ўзровень прафесіяналізму і цудоўная якасць прадуктаў.